Archive of ‘Music’ category

Sleeping At Last, a new ear’s company

Sleeping At Last

Sleeping At Last

Meskipun saya percaya tidak ada yang kebetulan di dunia ini, tapi saya seringkali masih kesulitan menemukan kata pengganti yang tepat. Mengerti maksud saya? Anggap saja kita sama-sama mengerti, ya?

Kemarin, saya sedang menyusun playlist di Soundcloud, dan mencari lagu “Now At Last – Feist”, ketika saya menemukan Sleeping At Last di daftar hasil pencarian. Lalu tanpa diniatkan (horeee, saya menemukan kata pengganti kebetulan), saya menekan play pada lagu “Little Thing She Does Is Magic” yang dicover dari lagu asli The Police. Di situ saya langsung jatuh cinta. Iya, Akid anak yang mudah jatuh cinta. (more…)

Share this:
Facebook Twitter Email Pinterest Tumblr

pulang ke hatimu

telah letih langkahku dan terasa berat
cukup banyak kesalahan kubuat

dimimpiku ku dengar bunyi suaramu
yang memanggil ku pulang ke dalam hatimu

karena hanyalah hatimu
rumah terindah

ku kan pulang tunggu aku didepan pintumu
cinta mu pada ku tuntun jalan ku

telah letih jalan ku dan terasa berat
ku kan pulang ke hatimu rumah terindah

ku pulang ke hatimu
rumah terindah

telah letih langkahku dan terasa berat
cukup banyak kesalahan kubuat

dimimpiku ku dengar bunyi suaramu
yang memanggil ku pulang ke dalam hatimu

karena hanyalah hatimu
rumah terindah

===========================================

OST 9 Naga by Shera

Share this:
Facebook Twitter Email Pinterest Tumblr

Never Saw Blue Like That

Lagi suka sekali sama OST. Dawson Creek yang ini….

===============================

Today we took a walk up the street
And picked a flower and climbed the hill
Above the lake

And secret thoughts were said aloud
We watched the faces in the clouds
Until the clouds had blown away

And were we ever somewhere else
You know, it’s hard to say

And I never saw blue like that before
Across the sky
Around the world
You’ve given me all you have and more
And no one else has ever shown me how
To see the world the way I see it now
Oh, I, I never saw blue like that

I can’t believe a month ago
I was alone, I didn’t know you
I hadn’t seen or heard you’re name
And even now, I’m so amazed
It’s like a dream, It’s like a rainbow, it’s like the rain

And somethings are the way they are
And words just can’t explain

Cause I never saw blue like that before
Across the sky
Around the world
You’ve given me all you have and more
And no one else has ever shown me how
To see the world the way I see it now
Oh, I, I never saw blue like that before

And it feels like now,
And it feels always,
And it feels like coming home

I never saw blue like that before
Across the sky
Around the world
You’ve given me all you have and more
And no one else has ever shown me how
To see the world the way I see it now
Oh, I, I never saw blue like that before

Oh, I, I never saw blue like that

===============================

by : Shawn Colvin

Share this:
Facebook Twitter Email Pinterest Tumblr

pangkur

Mingkar mingkuring angkara
Akarana karenan mardi siwi
Sinawung resmining kidung
Sinuba sinukarta
Mrih kretarta pakartining ngelmu luhung
Kang tumrap neng tanah Jawa
Agama ageming aji

Share this:
Facebook Twitter Email Pinterest Tumblr

kid…don’t stop dancing

saya ingat, dulu pernah punya sahabat baik (sampai sekarang masih). nga bisa dideskripsikan sih gimana baiknya, tapi saya bisa ngerasa nyaman aja kalo ngobrol dan stay beside him :)
suatu ketika, saya punya masalah (saya lupa masalahnya apaan, tapi kayaknya waktu itu menyangkut hajat hidup orang banyak) yang bikin saya kelimpungan. dia nyamperin saya, lalu minta tolong saya untuk translate-in selembar tulisan berbahasa inggris

awalnya saya bingung, ini apaan coba maksudnya? secara….temen saya ini jauh lebih smart dibanding saya :P nga mungkin kan translate begitu doank pake acara nyuruh saya?
tapi pas baca tulisan itu saya ngeh, tulisan itu adalah lirik lagu Creed – Don’t Stop Dancing…yang notabene pas banget ditujukan buat saya waktu itu (iya nga sih? apa cuma ge er aja :P)…make me don’t wanna stop dancing :)
niwei, sekarang kondisi saya lagi seperti itu lagi….so, let’s join me….puter lagu kenceng-kenceng, dan nyanyi dengan lantang….mariiiiiii :)

================================

At times life is wicked and I just can’t
see the light
A silver lining sometimes isn’t enough
To make some wrongs seem right
Whatever life brings
I’ve been through everything
And now I’m on my knees again

But I know I must go on
Although I hurt I must be strong
Because inside I know that many
feel this way

Children don’t stop dancing
Believe you can fly
Away…away

At times life’s unfair and you know
it’s plain to see
Hey God I know I’m just a dot in
this world
Have you forgot about me?
Whatever life brings
I’ve been through everything
And now I’m on my knees again

But I know I must go on
Although I hurt I must be strong
Because inside I know that many
feel this way

Children don’t stop dancing
Believe you can fly
Away…away

Am I hiding in the shadows?
Forget the pain and forget the sorrows

Am I hiding in the shadows?
Forget the pain and forget the sorrows

But I know I must go on
Although I hurt I must be strong
Because inside I know that many
feel this way

Children don’t stop dancing
Believe you can fly
Away…away

Children don’t stop dancing
Believe you can fly
Away…away

Children don’t stop dancing
Believe you can fly
Away…away

Am I hiding in the shadows?
Are we hiding in the shadows?

==============================

Tengkyuh ya pren….ai lup yu full :D

download the song

Share this:
Facebook Twitter Email Pinterest Tumblr

1 2